Matched Betting u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni, Sloveniji

Matched Betting se može prevesti sa engleskog kao „upareno klađenje“ ili „klađenje podudarnosti“. Razlog zašto ne postoji jedan jedinstveni naziv za ovu formu klađenja je da je ovaj metod i dalje novost u kladioničarskim krugovima. Stoga, najbolje je držati se originalnog naziva – Matched Betting.

Po definiciji, Matched Betting je sistem kojim možete da pretvorite bonuse u pravi novac bez imalo rizika. Za mesec dana, Matched Betting teoretski može da vam napravi 1000-2000 Eura.

Najbolje od svega je da je ovo 100% legalna metoda brze zarade koju gotovo svako može praktikovati. Kažemo „gotovo svako“ jer da biste mogli zaraditi novac putem Matched Betting-a, online klađenje mora biti legalno u vašoj državi.

To je razlog zašto smo odlučili napraviti niz članaka koji raspravljaju o različitim zemljama i njihovom stavu o klađenju. Do sada smo obuhvatili desetine zemalja, uključujući Veliku Britaniju, Norvešku, Nemačku i mnoge druge.

Sada je vreme za razgovor o Matched Betting-u na Balkanu. Da li je moguće koristiti Matched Betting za bonuse ako živite u zemljama kao sto su Hrvatska, Srbija, ili Bosna?

Prije nego što se upustimo u raspravu o zakonima o kockanju, porezima i svemu ostalom vezanom za klađenje u bivšim jugoslovenskim državama, postoji jedna stvar koju moramo učiniti pre toga. Moramo vam objasniti kako Matched Betting funkcioniše!

Matched Betting Vodič Za Početnike

Kladioničarski biznis je veoma unosan, ali je takođe i veoma kompetetivan. Stoga, za jednu online kladionicu svaki igrač je bitan. Sto vise igrača imate kao kladionica, to vam veći profit leže na račun. Zbog toga, privuci nove igrače je od krucijalnog značaja.

Online kladionice koriste sve vrste trikova kako bi namamile nove igrače. Jedan od najčešćih trikova je ponuditi im na izgled privlačne bonuse dobrodošlice. U većini slučajeva ti bonusi izgledaju sjajno dok ne pročitate njihove uslove. Ti uslovi su vrlo teški za očistiti.

Na primer, u nekim kladionicama je potrebno kladiti se 10x na kvotu preko 2.00, koristeći taj bonus da biste očistili takozvane „wagering requirements“. A i kada uspete da ih očistite, vas dobita je jednak prvobitnom bonusu.

Dakle, ako je bonus 50 Eura, koji mora da se 10 puta stavi na kvotu 2.00, očekivali biste da je dobitak 1000 Eura. Međutim, kada se kladite sa bonusom, vas dobitak je jednak bonus, sto je, u ovom slučaju, 50 Eura.

Kao sto sami vidite, to je previse posla i previse stresa samo, cak i ako zanemarimo činjenicu da su vaše sanse da očistite bonus veoma niske.

Naravno, sanse su niske samo ako se oslanjate na sreću. Ako koristite matematiku, možete da očistite bonuse bez ikakvog rizika. Matematički metod koji će vam pomoći da to uradite je Matched Betting.

Dobro, ali to je i dalje teško i zamorno? Ne, nije! Postoje programi koji će odraditi teški deo posla umesto vas. Vase je samo da pokupite pare!

Jedan od tih programa je Oddshero, koji cak možete da koristite za džaba. Najbolja stvar u vezi ovog programa za Matched Betting je da Oddshero prihvata korisnike iz svih krajeva sveta, uključujući Hrvatsku, Srbiju i Bosnu.

Jedino sto morate da pazite je da kladionice koje koristite su legalne u vašoj zemlji. To je nešto sa čime Oddshero nema veze, tako da ćete morati sami malo da istražujete.

Da li je Online Klađenje Legalno u Hrvatskoj?

Hrvatska zastava

Po hrvatskom zakonu, online kladionice koje ne plaćaju porez u Hrvatskoj ne bi trebale da primaju igrače iz ove zemlje.

Međutim, kako stoje stvari u 2020-oj, Hrvatska se ne trudi previse da suzbije online klađenje. Postoje desetine online kladionica koje I dalje primaju igrače iz ove zemlje. Ne samo da ih primaju, nego neke od njih daju fenomenalne bonuse dobrodošlice za Hrvate.

Listu kladionica sa najboljim bonusima za Hrvate možete dobiti tako sto ćete se pridružiti Oddshero Facebook grupi.

Da li je Online Klađenje Legalno u Srbiji?

Zastava Srbije

Po zakonu o igrama na sreću Republike Srbije, internet klađenje je legalno samo na sajtovima srpskih kladionica, tj. onih koje imaju licencu u Srbiji. Strane online kladionice nisu legalizovane u ovoj zemlji. Međutim, Srbija se ne spori ni sa jednom stranom online kladionicom koja prihvata srpske igrače.

Šta ovo znaci je da klađenje na stranim sajtovima pada u sivu zonu. Srbija ne želi da se srpski kladioničari klade u inostranim internet kladionicama, međutim mnoge od njih i dalje prihvataju Srbe.

Da li je Online Klađenje Legalno u Bosni?

Zastava Bosne i Hercegovine

I u Bosni je slična situacija – država želi da lokalne kladionice budu jedine u kojima Bosanci mogu da se klade preko interneta. Problem je sto mnoge velike inostrane kladionice I dalje prihvataju igrače iz Bosne, a ova država, čini se, ne radi ništa da to spreči.

Da budemo fer, Bosna je dala instrukcije nekim bankama da blokiraju transakcije ka inostranim kladionicama. Nešto slično je na snazi i u Srbiji i Hrvatskoj, međutim čini se da igrači nalaze načina da reše ovoj problem koristeći e-wallet, bitcoin, i slično.

Bosanska dijaspora, kao uostalom i Srbi i Hrvati koji žive u zemljama gde je online klađenje legalno, su medu najboljim mušterijama velikih kladionica kao sto su bet365, na primer.

Razlog zašto spominjemo bet365 je da je ova kladionica savršena za Matched Betting, pogotovo ako se odlučite da koristite Oddshero za ovu svrhu. Zašto? Zato sto je Oddshero besplatan ako radite Matched Betting sa bet365 bonusom!

Da Li Je Online Klađenje Legalno u Sloveniji?

Zastava Slovenije

Verovali ili ne, trenutno postoji skoro 500 online kladionica koje prihvataju Slovence. Mnoge od tih kladionica imaju sajtove na slovenačkom jeziku, a skoro sve od njih daju odlične bonuse novim igračima koji se nalaze u Sloveniji.

Ovo znači da Slovenci imaju odličnu priliku da zarade lep novac koristeći principe Matched Betting-a.

Najbolje Kladionice za Hrvate, Srbe, Bosance i Slovence

Slobodno možemo da kažemo da velika većina najpoznatijih online kladionica pripadaju grupi onih koji prihvataju igrače iz bivših jugoslovenskih republika.

Ne samo da primaju igrace iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Slovenije, neko mnoge od tih kladionica daju i fantasticne bonuse, koje ovi igraci mogu iskoristiti za Matched Betting.

Neke od najboljih online kladionica za Ex-Yu igrace su sledeće:

  • Bet365
  • 888Sports
  • Unibet
  • 10Bet
  • Betclick
  • Betago
  • Betsafe
  • Dafabet
  • Coral
  • PaddyPower

Za još informacija o najboljim kladionicama, najbolje što možete da uradite je da postanete deo Oddshero familije!

Šta je Oddshero i Zašto je Ovaj Program Super za Matched Betting?

Oddshero radi ceo Matched Bettiing posao za vas, počevši od traženja najboljih bonusa. Ovaj program će vam naći bonuse koji su najlakši da se očiste, ali će vam takođe reci i kako to da uradite. Tako sto se kladite sa bonusom na jednu opciju, a potpuno drugu pokrijete svojim novcem u drugoj kladionici, vi se osiguravate da šta god da se desi, vi ćete biti u dobitku. Suština je da ste koristili besplatan novac (bonus) da se napravite jedan bet.

Ako mislite da je ovo moguće uraditi i bez Oddshero-a, grdno se varate. Jedino ako ste matematički genije poput Ajnštajna, možda biste mogli da izračunate koliko novca treba staviti na koju opkladu i u kojoj kladionici.

Uz pomoć Oddshero-a, vaše je samo da potvrdite uloge i pokupite vaše dobitke. Sudeći po iskustvima kladioničara iz drugih evropskih zemalja, uz pomoć Oddshero-a možete zaraditi cak i do 2000 Eura za samo mesec dana.

Get The Best Articles and News To Your Inbox

Subscribe to our newsletter and stay updated.